BEOGRAD

Na benzinskoj pumpi likvidiran Crnogorac Ranko Escobar

Kako su mediji ranije pisali, Ranko Eskobar je u podzemlju postao prepoznatljiv po trgovini blindiranim automobilima

Policija na licu mjesta. Nova.rs

Nova.rs

9.3.2023

Na benzinskoj pumpi u Beogradu jutros oko 11 sati ubijen je Ranko R. (55), a prema prvim i nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, riječ je o muškarcu odranije poznatom policiji koji se, pored ostalog, bavio prodajom blindiranih automobila.

Njegovo ime spominjalo se u javnosti, u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. Ranko R. je u javnosti poznat još i kao "Ranko Eskobar", a porijeklom je iz Crne Gore. Veliki broj pripadnika policije je trenutno na Čukarici, odnosno na putu za Rušanj gdje se dogodilo ubistvo.

Policija na Pjetlovom brdu u Beogradu zaustavlja vozila u potrazi za napadačima. Policajci su naoružani dugim cijevima.

- Dvije nepoznate osobe su upale u pumpu, to jest u kafić, i jedan od njih je ispalio više hitaca u pravcu muškarca koji je povrijeđen - rekao je jedan od svjedoka.

Kako su mediji ranije pisali, Ranko Eskobar je u podzemlju postao prepoznatljiv po trgovini blindiranim automobilima. Upravo jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za sedam likvidacija i druga teška krivična djela. Ime Ranka Eskobara pojavilo se na jednom vlasničkom listu „blinde“. Prema nezvaničnim saznanjima protala Nova, Ranko R. je iz Nikšića i odranije je poznat policiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.