PREVEZEN NA UKC RS

Zapalio automobil u Banjoj Luci, pa završio u bolnici jer se nagutao dima

Službenici Policijske uprave Banja Luka, uhapsili su ga zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari

Paljenje automobila. Facebook

S. S. / Nezavisne

24.3.2023

Z.Č. iz Banje Luke osumnjičen je da je sinoć zapalio automobil u Banjoj Luci, ali je zbog posljedica gutanja dima u pratnji policije prevezen na Univerzitetski klinički centar RS radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Naime, službenici Policijske uprave Banja Luka, uhapsili su ga zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, pišu Nezavisne.

- Nadležnoj policijskoj stanici sinoć oko 21,15 sati, oštećeni je prijavio da je neposredno prije prijave dok se nalazilo u kući, čuo eksploziju, te da u dvorištu njegove kuće u Banjoj Luci zapaljeno njegovo putničko vozilo marke VW. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave, kao i pripadnici vatrogasne brigade Grada Banja Luka su lokalizovali požar - navode iz PU Banja Luka.

Dodaju da operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa paljevinom može dovesti Z.Č. koji je pronađen u blizini lica mjesta, te je zbog posljedica gutanja dima u pratnji policijskih službenika preveženo na Univerzitetski klinički centar RS radi ukazivanja ljekarske pomoći.

- Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a u toku je kriminalistička obrada lica Z.Č.. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu, te da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu - navode iz PU Banja Luka.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.