TOKOM VIKENDA

Masovna tučnjava u centru Banje Luke: Privedeno 5 osoba, jedna završila u UKC-u RS

Policija je zbog tučnjave izdala prekršajne naloge za M.P., D.P., B.P., N.K. i Đ.L. svi iz Banje Luke i L.M. iz Bosanske Gradiške

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjoj Luci. Siniša Pašalić / Ringier

H. J. I.

27.3.2023

U centru Banje Luke tokom vikenda došlo je do masovne tučnjave šest osoba, a zbog zadobijenih povreda neki od povrijeđenih su završili u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Policija je zbog tučnjave izdala prekršajne naloge za M.P., D.P., B.P., N.K. i Đ.L. svi iz Banje Luke i L.M. iz Bosanske Gradiške.

Jedna osoba zadobila povrede glave

– Naime, policija je u nedjelju oko 3:30 sati, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u Banjoj Luci u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, uočila da je došlo do tuče šest osoba. Tom prilikom B.P. i N.K. su zadobila tjelesne povrede i ukazana im je ljekarska pomoć u UKC-u RS – rekli su u PU Banja Luka.

Oni su dodali da su tom prilikom uhapšeni svi osim N. K., koji je zadobio povrede glave.

Obaviješten dežurni sudija

– Uhapšeni su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu kojom prilikom je kod M.P. utvrđeno prisustvo od 1,85 promila, D.P. 1,73 promila, kod L.M. 1,08 promila, kod B.P. prisustvo do 1,64 promila i Đ.L. prisustvo od 0,26 promila alkohola u organizmu – istakli su u policiji.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjoj Luci – Odjeljenje za prekršaje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.