IMA OSAM GODINA

Poznato u kakvom je stanju djevojčica koju je otac monstrum držao kao roba

Monstruma je prijavila djevojka s kojom je bio u vezi

Otac monstrum. MUP Srbije

S. S.

28.3.2023

Djevojčica (8), koju je, kako se sumnja, otac držao u kadi i zlostavljao u stanu u beogradskom naselju Zvezdara nalazi se, kako saznaje Telegraf.rs, u Univerzitetskoj dječijoj klinici u Tiršovoj.

Kako je rečeno za Telegraf u ovoj ustanovi, djevojčica je primljena radi rehidratacije i realimentacije.

- Ona joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti - kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi za Telegraf.rs.

Djevojčicu je u stanu držao njen otac Uroš Pašajlić (38) za kojim je bila raspisana potjera, a za sve se saznalo kada je Ivana L. (45), sa kojom je bio u emotivnoj vezi, sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

Pašajlić je danas pronađen danas poslije četiri dana potrage, i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

- Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu djevojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mjesto i zatekla strašan prizor. Dijete je spašeno, a on je pobjegao - rekao sagovornik iz istrage ovog slučaja za Telegraf.rs.

Inače, Uroš Pašajlić (38) za kojim je MUP Srbije raspisao potjeru zbog sumnje da je godinama držao kćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, bio je u zatvoru 2015. godine zbog nasilja u porodici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.