"AVAZ" OTKRIVA

Komesar policije za "Avaz" o prijetnjama Ajdina Zulića: Slučaj je preuzeo FUP, jer je majka mladića uposlenica Uprave policije

Zaprimili smo prijavu i preuzeli mjere i radnje, rekao je Mešić

Objava na društvenim mrežama. Avaz

4.5.2023

Nakon što je mladić Ajdin Zulić prijetio da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u Bihaću, portal "Avaza" otkriva nove detalje.

- Zaprimili smo prijavu i preuzeli mjere i radnje. S obzirom na to da je majka od momka uposlenica Uprave policije. Tužilac je naredio da će dalji rad na ovom predmetu preuzeti Federalna uprava policije - otkrio je za "Avaz" Jusuf Mešić, v.d. komesara MUP-a USK.

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavila se vijest o tome da će mladić učiniti maskar.

Mladić iz Bihaća Ajdin Zulić prijeti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji te da će ubiti učenike i uposlenike u Ekonomskoj školi. 

Iz škole su se oglasili i kazali da nema potrebe za panikom i da je sve pod kontrolom.

Podsjetimo, stravičan slučaj potresao je region kada je jučer četrnaestogodišnji mladić Kosta Kecmanović počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je uslijedio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dječaka.

- Onaj dječak što je ubio osmero djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror – napisao je Zulić.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.