SKANDALOZNO

Video / Pogledajte kako je prijetio Šerif iz Banovića: "Jeb** vas u usta, bit će velika tragedija, mnoga djeca će nestati"

On je pušten iz stanice jutros te se trenutno vrše dodatne provjere

Šerif iz Banovića. TikTok

S. S.

6.5.2023

Šerif Smajlović iz Banovića pijan je prijetio počinjenjem masakra sličnog beogradskom. On je to prijavio policiji, koja ga je uhapsila i držala u pritvoru do otrježnjenja.

On je policiji rekao da će poklati i ubiti ljude i da će njegov slučaj čak biti većih razmjera u odnosu na beogradski, a kao razlog je istakao to da su ga napustili supruga i djeca.

Policijska patrola je otišla na njegovu adresu, gdje su ga i pronašli. On se drsko ponašao i vrijeđao policijske službenike, pa je zbog toga zadržan do otrježnjenja.

Prijetnje je upućivao i putem društvenih mreža, pa je zbog toga saslušan i kao osumnjičeni za počinjenje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. On je pušten iz stanice jutros te se trenutno vrše dodatne provjere.

- Gledaj Srbiju, u mene će biti veća Srbija, jeb** vas u usta. Piš** se na zakon. Velika tragedija će biti u općini Banovići. Mnoga djeca će zaplakati, zbog baba i majki, to da znate. Mnoga će djeca nestati u tim momentima i u tom danu. Dali su mnogim lopovima i kriminalcima kao što si ti, takvim su dali - rekao je Šerif Smajlović na snimku koji je obišao društvene mreže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.