IZBIO NOĆAS OKO 2:30 SATI

Požar u Zvorniku: Jedna osoba poginula, dvije povrijeđene

Na teren su izašla dva vozila i četiri vatrogasca koji su zatekli prizmelje kuće u požaru i odmah počeli gasiti vatru

Pacijenti su zbrinuti u jedinicu intenzivne njege. Printscreen

H. J. I.

21.5.2023

U požaru u porodičnoj kući u zvorničkom naselju Ulice jedno lice je stradalo, a dva su povrijeđena, rekao je Srni rukovodilac Službe profesionalne vatrogasne jedinice grada Zvornika Slaviša Milić. 

Milić je dodao da je ovoj službi javljeno noćas u 2:32 sata da se požar pojavio u jednoj od porodičnih kuća u naselju Ulice.

Na teren izašla dva vozila i četiri vatrogasca

On je rekao da su na teren izašla dva vozila i četiri vatrogasca koji su zatekli prizmelje kuće u požaru i odmah počeli gasiti vatru.

- Ulaskom u hodnik zatekli su ženu u besvjesnom stanju, dok su obilaskom drugih prostorija pronašli dva muškarca, od kojih je jedan, nažalost, već bio mrtav - rekao je Milić.

On je dodao da su povrijeđena lica hitno prevezena u Dom zdravlja Zvornik.

Opekotine drugog stepena

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Zvorniku novinarima je rečeno da je jedno lice smrtno stadalo, a dva upućena zvorničku Bolnicu.

U Bolnici je potvrđeno da su oko 3.20 sata primljena dva pacijenta, kod kojih su ustanovljene opekotine drugog stepena, kao i udisanje ugljen monoksida.

Pacijenti su zbrinuti u jedinicu intenzivne njege i njihovo zdravstveno stanje će se pratiti u narednom periodu, rečeno je u zvorničkoj Bolnici. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.