MRKONJIĆ-GRAD

Nova tragedija na cestama u BiH: Žena poginula za upravljačem Audija

Vozačica podlegla povredama u Kliničkom centru u Banjoj Luci

Policija obavila uviđaj. Avaz

SRNA

23.5.2023

Jedna osoba smrtno je stradala, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Majdan kod Mrkonjić-Grada, rekla je Srni portparolka Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Sudar dvaju vozila

U nesreći koja se dogodila jučer oko 14:20 sati na magistralnom putu Mrkonjić-Grad - Jezero, učestvovali su automobil Mercedes, kojim je upravljao E. K. iz Velike Kladuše, i automobil Audi, kojim je upravljala nastradala D. A. iz Mrkonjić- Grada.

Tjelesne povrede zadobila su oba vozača, kao i saputnica u Mercedesu čiji su inicijali A. K. iz Velike Kladuše, a medicinska pomoć im je svima prvo ukazana u mrkonjićkom Domu zdravlja.

- D.A. je upućena na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je naknadno preminula, a lica E.K. i A.K. su upućena u Dom zdravlje Jajce - rekla je Vulin.

Naložena obdukcija

Ona je navela da su uviđaj izvršili policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić-Grad, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nesreće.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno stradale, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.