BANJA LUKA

Detalji akcije "Alterego I i II": U pritvoru rukovodilac Odsjeka MUP RS u Zvorniku

Pritvor je određen Ivanu Lukiću zaposlenom u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove kao saobraćajni inspektor

Okružni sud u Banjoj Luci. Slaven Petković / Mondo

S. S. / Srpskainfo

29.9.2023

Okružni sud u Banjoj Luci, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala odredio je pritvor u trajanju od mjeseca dana za sedmero uhapšenih u akciji kodnih naziva "Alter ego 1 i 2", piše Srpskainfo.

Pritvor je određen Daliboru Kruniću vlasniku auto škole „Dado“ iz Zvornika, Milijani Pepić, rukovodiocu Odsjeka za lična dokumenta MUP RS u Zvorniku, Draganu Stjepanoviću iz Zvornika, Branislavu Pisiću, vozaču instruktoru.

Pritvor je određen Ivanu Lukiću zaposlenom u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove kao saobraćajni inspektor, Miroslavu Grujičiću i Mirku Stojanoviću, vlasniku auto škole „Omega 1“.

Osumnjičeni Krunić tereti se za krivično djelo počinjeno u sastavu kriminalnog udruženja u vezi sa krivičnim djelima podstrekavanja na zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja i primanje mita.

Službenica MUP RS iz Zvornika Milijana Pepić, te Stjepanović, Pisić, republički saobraćajni inspektor Lukić, te Grujičić i Stojanović osumnjičeni su za krivično djelo počinjeno u sastavu kriminalnog udruženja u vezi sa krivičnim djelom zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja i primanje mita.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.