POKUŠAJ UBISTVA

Muškarac u Nikšiću uboden nožem u vrat: Policija ispred kafane uhapsila napadača

Ljekari Hitne pomoći obavijestili policiju o ranjavanju

Intervenirala Hitna pomoć. Facebook

B. C.

20.1.2024

Nikšićka policija je jučer u poslijepodnevnim satima telefonskim putem obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći Nikšić da je njihova ekipa upućena u mjesto Miolje polje na ukazivanje ljekarske pomoći licu koje je zadobilo povrede u predjelu vrata, nanijete oštrim predmetom, saopćeno je iz MUP-a Crne Gore. 

Upućena patrola

Na lice mjesta upućena je patrola policije gdje je zatečeno povrijeđeno lice koje je od strane HMP Nikšić prevezeno u Medicinski centar Nikšić.

Sa dogđajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja.

Preduzimajući pomenute mjere i radnje, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u pomenutom mjestu zatečeno je lice B.O. (57) iz Nikšića.

Verbalna rasprava

 Policija je nakon sprovedenih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da je B.O. nanio gore pomenute povrede oštećenom licu, nakon kraće verbalne rasprave u pomenutom ugostiteljskom objektu.

B.O. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i on će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.