PRETHODILA TUČNJAVA

Detalji krvavog obračuna u Novom Pazaru: Maloljetnici sedam puta zarili nož u mladića

Osumnjičeni K.I. i A.A. su saslušani u prostorijama Policijske uprave Novi Pazar i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mjere i radnje

Policija Beograd. Screenshot

N. Aj.

4.5.2024

Pripadnici interventne jedinice Novi Pazar priveli su maloljetnika K.I. iz ovog grada, koji se sumnjiči da je učestvovao u tučnjavi u kojoj je više ubodnih rana zadobio njegov sugrađanin D.A. (23), prenosi Telegraf.rs.

- Do tuče je došlo nakon kraće svađe grupe maloljetnika sa D.A. (23) koji je prema riječima očevidaca udario jednog maloljetnika. Nakon toga, D.A. je zadobio 7 ubodnih rana oštrim predmetom u predjelu butina i hospitalizovan je na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice. Nakon hiruške intervencije, njegovo stanje je stabilno - potvrđeno je za agenciju RINA.

Brzom akcijom policije osumnjičeni maloljetnik A.A. je odmah lišen slobode, dok se potraga za K.I. nastavila dok i on nije pronađen. Osumnjičeni K.I. i A.A. su saslušani u prostorijama Policijske uprave Novi Pazar i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mjere i radnje u skladu sa zakonom. Oštećeni D.A. je također saslušan na okolnosti učešća u sinoćnjoj tučnjavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.