NOVI DETALJI

Poznato šta se dešava sa djevojkom zbog koje je Alma sa djecom skočila u Bojanu: Drže je izolovanu, evo zbog čega

Ona još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kojem se nalazi nakon tragičnog događaja

Stravičan slučaj. Facebook / Alma Bushati Arrazi

S. S.

prije 6 dana

Albanska novinarka Anila Hodža otkrila je nove detalje o tragediji u Skadru, gdje se navodno 39-godišnja Alma Arazi udavila u rijeci Bojani zajedno sa svoje troje djece zbog izdaje i nasilja od strane supruga, javlja VoxNews.

Hodža je izjavila da djevojka Alminog muža Ergisa Arazija, inače tinejdžerka, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kojem se nalazi nakon tragičnog događaja.

- Ergisova djevojka nije ispitana dok se njeno stanje ne stabilizuje, pošto je u šoku. U prvom svjedočenju, rekla je da nikada nije upoznala Almu i da joj je Ergis rekao da će se razvesti od nje i da će se njih dvoje vjenčati - rekla je novinarka.

Također je otkrila da je djevojka Ergisa Arazija, koji je uhapšen zbog podsticanja na samoubistvo, smještena u ženski centar i da još nije poznato da li će biti ispitana u prostorijama tužilaštva u Skadru ili u centru gdje se nalazi.

- Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija. Još nije odlučeno da li će biti ispitana u tužilaštvu ili da li će tužilac otići u ženski centar - dodala je Hodža, koja je otkrila i da će Ergis Arazi ponovo biti ispitivan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.