SVIJET

Ivana Tramp otkrila šta Ivanka zaista misli o Melaniji

Ivana Tramp i Melanija Tramp

Avaz.ba

14.4.2019

Ivana Tramp (Trump) otkrila je da njena kćerka Ivanka voli treću ženu svog oca, odnosno Melaniju Tramp (Melania), za razliku od njegove druge žene Marle Maples. U intervjuu koji je dala za ''The Atlantic'' Ivana nije ni željela izgovoriti Marlino ime.

- Ivanka voli Melaniju, jer Melanija nije uništila moj brak, poput one druge, kojoj ne želim ni izgovoriti ime - rekla je Ivana, koja s Donaldom ima troje djece, kćerku Ivanku te sinove Donalda Jr. i Erika (Eric).

Drugi izvor je za "The Atlantic" dodao da se 37-godišnja Ivanka i 48-godišnja Melanija "žele međusobno poštovati", no uprkos tome njihov odnos "nije prisan". 

Ivanka i njen muž Džared Kušner (Jared Kushner) su savjetnici američkog predsjednika, a Melanijin portparol Stefani Grišam (Stephanie Grisham) rekla je da su Melanija i Ivanka oduvijek imale bliski odnos te da ga i danas imaju. 

Ivana je ispričala i da je u vrijeme njenog razvoda od Donalda Ivanka svakog dana dolazila iz škole uplakana te je ispitivala majku hoće li ona nakon razvoda i dalje biti Ivanka Tramp. 

Ivana i Donald vjenčali su se 1977. godine, a njihov brak završio je kad je otkriveno da je današnji američki predsjednik pao na čari glumice Marle Maples. Njihova afera je započela 1989., a tri godine kasnije Tramp je Marlu potajno doveo u Aspen, gdje je već bila cijela njegova porodica. Kad su se Ivana i Marla srele u restoranu, ljubavnica je počela vikati da ima aferu s Trampom. 

- Vani je, konačno je vani sve - vikala je. 

Ivanku su nakon tog incidenta zaskočili novinari na ulici, a u svojoj biografiji je ispričala da su je, iako je imala devet godina, pitali može li potvrditi Marline navode, među kojima je bio i onaj da joj je seks Ivankinim ocem bio najbolji u životu. 

Tramp se na godinu kasnije oženio Marlom, dva mjeseca prije nego je ona rodila njegovu drugu kćerku Tifani (Tiffany). Pet godina kasnije su se razveli. 

Melaniju je upoznao 1998., a vjenčali su se 2005. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.