UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Meta ugasila Instagram masovnom ubici iz Teksasa: Ostavio jezivu poruku na TikToku

Đaci iz Ramosovog odeljenja potvrdili su da je nalog pripadao ubici, koga su usmrtili policajci

Počinio masakr. AGENCIJE

A. O. / CNN

25.5.2022

Instagram profil pod imenom "salv8dor_" za koji se vjeruje da pripada masovnom ubici Salvadoru Ramosu (18), koji je u sinoć ubio 19 djece i dvoje odraslih u osnovnoj školi u Teksasu, kompanija Meta je uklonila.

Đaci iz Ramosovog odeljenja potvrdili su da je nalog pripadao ubici, koga su usmrtili policajci.

Meta još uvijek nije potvrdila autentičnost profila, međutim, na ugašenom nalogu su postavljene fotografije dvije automatske puške AR15, samo tri dana prije smrtonosnog napada na osnovnu školu, prenosi CNN.


Na Ramosovom TikTok nalogu postoji samo jedan post, odnosno, snimak video igrice "Sabvej Surfers", a u biografiji ispod njegove profilne slike stoji poruka "Djeco, plašite se u stvarnom životu".

Američki News Week je objavio navodne snimke ekrana koji sadrže razgovor ubice sa djevojkom iz Los Anđelesa. Ona nije lično poznavala Salvadora, ali se jesu kratko dopisivali. 

Podsjećamo, neposredno prije pucnjave joj je poslao da "ima malu tajnu". Ona tvrdi da ranije nije bila u kontaktu sa ubicom, dok nije pokušao da je taguje na fotografiji automatskih puški AR15 sa naloga "salv8dor_".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.