BIVŠI PREDSJEDNIK SAD

Tramp objavio pjesmu sa muškim horom koji je u zatvoru

Priča se da optuženici za nerede na Kapitolu u zatvoru svake večeri pjevaju nacionalnu himnu

Tramp: Bivši predsjednik SAD. Instagram

A. O.

5.3.2023

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp (Trump) objavio je pjesmu sa horom muškaraca koji su u zatvoru zbog učešća u neredima počinjenih na Kapitolu 6. januara. 2021. godine.

Pjesma pod nazivom "Justice for All" ili "Pravda za sve" Donalda Trampa i J6 Prison Choir objavljena je u petak.

Zakletva vjernosti

Sada je dostupna na streaming platformama, uključujući Apple Music i Spotify, a isprepliće se horom koji pjeva himnu SAD-a "The Star-Spangled Banner".

Tramp u pjesimu recituje zakletvu vjernosti, a završava zatvorenicima koji skandiraju "USA!".

Zatvorski hor J6 sastoji se od grupe od oko 20 muškaraca koji se drže u zatvoru u Vašingtonu (Washingtonu), prema Forbesu, koji je prvi izvijestio o produkciji pjesme.


Priča se da optuženici za nerede na Kapitolu u zatvoru svake večeri pjevaju nacionalnu himnu.

Zarada od pjesme

Zarada od pjesme trebala bi se uručiti porodicama onih koji su zatvoreni zbog svoje uloge u neredima kroz LLC društvo koje vodi konzervativni analitičar Ed Henri (Henry), ali prihod neće ići porodicama onih koji su napadali policajce.

Tramp je posebno snimio zakletvu vjernosti za ovaj singl u Mar-a-Lagu prije nekoliko sedmica, dok je hor zatvorenika snimio svoju dionicu telefonom u zatvoru prije mjesec dana.

Insajderi izvještavaju da je Tramp redovno izražavao saosjećanje s onima koji su zatvoreni zbog pobune, često osuđujući loš tretman i sugerirajući da bi im oprostio ako bi ponovno bio izabran za predsjednika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.