AMERIKA

Zavela maloljetnika: Nastavnica bila u vezi sa učenikom 5. razreda

Roditelji mališana pronašli poruke koje je dječak razmjenjivao sa nastavnicom

Poruke bile eksplicitnog sadržaja. Facebook

Dž. R.

6.5.2024

Prošle sedmice je uhapšena nastavnica u osnovnoj školi u Viskonsinu zbog sumnje da je zavela i stupila u neprikladan fizički odnos sa učenikom petog razreda.

Slučajno otkriveni

Medison Bergman (24), koja bi trebalo za tri mjeseca da se uda, osumnjičena je za zlostavljanje dječaka (11). Za slučaj se saznalo kada je majka dječaka slučajno čula razgovor koji je njen sin vodio sa učiteljicom.

Tada su roditelji mališana pronašli poruke koje je dječak razmjenjivao sa nastavnicom. Otac je bijesan odjurio u školu sa dokazima.

U porukama je nastavnica podsjećala na njihove susrete u učionicama tokom odmora ili poslije časova. Navodila je kako je uživala dok je dječak dodiruje i dok se ljube.

U njenoj torbi policija je pronašla fasciklu sa imenom dečaka, u kojima je čuvala rukom ispisane poruke u kojima se navodi koliko je dječak uživao dok se ljube.

- Imam rodicu koja je 5. razred i ne mogu da zamislim nekog muškarca koji sa njom priča na način na koji ti i ja pričamo. Znam da imamo posebnu vezu. Ja tebe volim više od bilo koga na svijetu, ali moram da budem odrasla i okončam ovo - piše u jednoj poruci Bergmanove.

Posjećivala ih

U ovom trenutku nije poznato koliko dugo je zlostavljanje trajalo. Bergmanova je na saslušanju policiji rekla da je broj dječaka dobila od njegove majke u decembru prošle godine kada ju je dječakova porodica pozvala da, kao obožavana nastavnica, dođe da ih posjeti tokom zimskog raspusta.

Tog istog mjeseca Medison se vjerila sa mladićem sa kojim je godinama bila u vezi.

Prema navodima iz istrage, nastavnica je tražila advokata kada su je inspektori pitali o porukama koje su pronašli.

Dok traje istraga Medison je suspendovana i zabranjeno joj je da bude u kontaktu sa učenicima, njihovim roditeljima i kolegama iz škole.

Bergmanova je u školi počela da radi 2022. godine. Na teret joj se stavlja seksualno zlostavljanje djeteta i puštena je uz kauciju od 25.000 dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.