PROSLAVE

Žak Hudek zabavljao Livnjake na ispraćaju 2018.

Do njegovog nastupa Livnjaci, posebno mladi, provodili su se u obližnjim kafićima, a dosta ih je i sa kućnih proslava došlo čuti i vidjeti hrvatskog izvođača koji je nastupio od 23 sata, te kasnije pogledati i vatromet

Hudek zabavljao publiku u Livnu. A. Kamber

A. Ka.

1.1.2019

Iako su za koncert na otvorenom Livnjaci saznali tek u popodnevnim satima, ipak ih se znatan broj okupio na centralnom trgu gdje su uz nastup Žaka Hudeka i vatromet ispratili 2018. i dočekali 2019. godinu. 

Do njegovog nastupa Livnjaci, posebno mladi, provodili su se u obližnjim kafićima, a dosta ih je i sa kućnih proslava došlo čuti i vidjeti hrvatskog izvođača koji je nastupio od 23 sata, te kasnije pogledati i vatromet. 

Uglavnom su ugostiteljski objekti bili mjesta proslave u Tomislavgradu, Glamoču, Drvaru, Bosanskom Grahovu i Kupresu u kojem je bilo i najsvečanije u cijelom kantonu. Naime, na kupreškoj visoravni brojni gosti skijališta na Čajuši i Stožer–Vrani imali su cjelodnevno skijaško uživanje na uređenim stazama, a potom, bogate večernje zabavne sadržaje u hotelima, ali i na gradskom trgu uz nastup grupe „Neretva“. 




Kuprešani su u ranim večernjim satima priredili i novogodišnji program za djecu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.