SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE KS

Domovi zdravlja KS traže doktore, terapeute, tehničare...

Kandidati trebaju dostaviti molbu na e mail: [email protected] ili lično na protokol

A. Nalo

Domovi zdravlja traže oko 90 radnika

Foto: Domovi zdravlja KS


Uprava Dom zdravlja Kantona Sarajevo potpisala je ugovor sa predstavnicima JU Službe za zapošljavanje KS o sufinansiranju zapošljavanja medicinskog kadra u javne zdravstvene ustanove. 

Bruto plaće

- Ugovori će biti zasnovani na period od 3 (tri) mjeseca. Ugovori o radu sa nezaposlenom osobom, JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo će u skladu sa Zakonom o radu, mjesečno, 3 mjeseca refundirati sredstva, po novouposlenoj osobi sa VSS u ukupnom iznosu od 2.500 KM, po novouposlenoj osobi sa SSS u ukupnom iznosu od 1.500KM bruto plaće - piše na zvaničnoj stranici DZ KS. 

Također, navedeno je i to da bi zasnovali radni odnos u JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo kandidati moraju biti prijavljeni na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Kantona Sarajevo kao nezaposlene osobe. Kandidati trebaju dostaviti molbu na e mail: [email protected] ili lično na protokol Ustanove, Vrazova 11 Sarajevo. 
  • Bit će poboljšana usluga u svim DZ

    Bit će poboljšana usluga u svim DZ

    Foto: Agencije


Traži se VSS

Oglasom za posao traži se 40 doktora medicine, 10 inžinjera medicinske radiologije VSS, 5 diplomiranih terapeuta VSS, 10 dipliplomiranih medicinskih sestara/tehničara VSS, 8 laboratorijskih tehničara SSS, 10 medicinskih sestara/tehničara SSS , 5 fizioterapeutskih tehničara SSS i 2 sanitarno-ekološka tehničara SSS. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na