KOMENTAR DANA

Govedo na kokainu

Kao i ostatak šljama iz podzemlja Hadžić dobro kotira među omladinom, ima Porsche, vokabular od 15 riječi

Admir Aljimi. Avaz

Piše: Admir Aljimi

27.10.2019

Zanimanje i ime – diler, Sanel Hadžić

Svoj debi u „sedmoj umjetnosti“ otvorio je ričući kao govedo na snimku gdje šmrče kokain, a koji je preplavio društvene mreže (valjda to droga napravi od čovjeka). U istom uratku je dao par savjeta djeci „što više se drogirati i fuj sport i škola“, uz citat pjesmice za osnovce „Pačja škola“ od čika Jove Zmaja.     

Ovaj tetovirani idol mladih u toplesu na snimku je još kazao da je „droga zlato“, a da on ima najkvalitetnije – brušeno u Peruu.

Zanimljivo je što je Hadžić pomenuo baš Peru na snimku. Možda baš zato što je u posljednje dvije godine nekoliko Bosanaca pohapšeno sa stotinama kilograma bijelog praha. Svima je odavno jasno da kokain iz ove latino - američke države stiže u BiH te da taj lanac kontroliraju naši državljani, a Hadžić je jasno, jedan od njihovih uposlenika.

Kao i ostatak šljama iz podzemlja on dobro kotira među omladinom, ima Porsche, vokabular od 15 riječi i bruku prijatelja na Instagramu, koji mu je i došao glave.

Kila i po kokaina - začas 150.000 maraka. Zašto bi neko poput Hadžića mučio se za bijednu platu kada do slave i novca može doći na mnogo lakši način. Zanimljivo će biti čuti šta Hadžić ima kazati u svoju odbranu – vjerovatno da je cijelih kilogram i po za njegove vlastite potrebe!? 

Još malo pa ćemo imati i sindikat narkodilera ili će osnovati udruženje za zaštitu potrošača kokaina. Ko zna, može svašta kod nas biti!?  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.