ZA VALENTINOVO

Predstava "Tražim muža" u Zenici i Sarajevu

Tokom cijele predstave učestvuje i publika

Predstava "Tražim muža". PR

A. O.

23.1.2023

Urnebesna predstava o muško-ženskim odnosima "Tražim muža" u izvođenju glumice Jelice Brestovac gostuje u Zenici i Sarajevu.

Predstava će se u Zenici odigrari na Dan zaljubljenih 14. februara s početkom u 20 sati u Bosanskom.narodnom pozorištu, a ulaznice potražite na blagajni BNP-a ili na kupikartu.ba.

Osvajanje muškarca

Nakon Zenice po dozu smijeha i zabave na red dolazi sarajevska publika. Predstava "Tražim muža" odigrat će se 15. februara u Domu mladih, a ulaznice potražite na platou Skenderije, artikulaciji BKC-a ili na kupikartu.ba.

Predstava "Tražim muža" je monodrama kabaretskog tipa. Rađena je po tekstovima Duška Radovića. Tema predstave su muško-ženski odnosi.

Kroz nekoliko različitih ženskih likova vidjet ćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu.

Vječita igra

Shvatit ćemo da "muškarci kakvi god da su, žene će ih uvjek voljeti".

To je vječita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik! Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.Tokom cijele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš on bude "Taj".

Koreografiju za ovu predstavu radila je Natalija Božić, režiju i glumu potpisuje Jelica Brestovac

Generalni medijski pokrovitelji su Dnevni avaz, Centralna.ba i RSG radio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.