POSJETE

"No, no, no, Bandiću": Ivana Tramp dobila dva poljupca od gradonačelnika Zagreba, ali joj to nije bilo dovoljno

Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kafu, donio joj buket cvijeća, a ugodno je iznenadio i poklonima

Tramp i Bandić: Šetnja Zagrebom

Avaz.ba

28.4.2019

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump) Ivana boravi u Hrvatskoj već nekoliko dana. Tokom šetnje Zagrebom s gradonačelnikom Milanom Bandićem, koji joj je poklonio buket i odveo je na kafu, Ivana je poželjela više poljubaca nego što je on na prvi mah bio spreman dati, pa ga je zbunila svojom reakcijom, prenose tamošnji mediji.

Ona je sunčano subotnje prije podne iskoristila za šetnju užim centrom hrvatske prijestonice, u društvu gradonačelnika i Nikice Gabrića, ljekara koji joj je u svojoj oftalmološkoj klinici "Svetlost" u petak uspješno operirao oči.

Kako se navodi, Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kafu, donio joj buket cvijeća, a ugodno je iznenadio i poklonima, i to hrvatskim dresom s njenim imenom, knjigom Augusta Šenoe "Zlatarevo zlato" prevedenom na engleski jezik, kao i monografijuom Zagreba.

- To što je Ivana Tramp ovdje, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za cijeli region - izjavio je Bandić, prenio je "Jutarnji list".

Dok je Bandić govorio, gospođa Tramp poželjela je da se poljubi sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pala su dva poljupca i kad se Bandić od nje ponovo okrenuo novinarima, Ivana Tramp se pobunila i rekla: "No, no, no!"

Dva poljupca očigledno nisu bila dovoljna, što je malo zbunilo gradonačelnika, ali on se ipak brzo pribrao, pa je pao treći i četvrti.

Bivša supruga američkog predsjednika od četvrtka boravi u Hrvatskoj, koju je posjetila iz zdravstvenih razloga, zbog operacije očiju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.