HOROR

Dobacivao joj "ljubavi moja" pa je brutalno pretukao

Iako je bila, kako kaže, na korak do smrti, ispričala je događaj jer smatra da o nasilju mora da se govori. Monstruozno prebijanje se desilo u njenom stanu

Avaz.ba / Telegraf.rs

19.9.2020

Pravnica iz Šapca. Telegraf.rs

D.R. iz Šapca iz Srbije nije ni slutila šta će je zadesiti tog kobnog dana u njenom stanu, kada ju je nasilnik krvnički pretukao i nanio joj teške povrede. 

- Ja sam zato i riješila javno da govorim o događaju, jer svi šute. Nasilnik (taksista I.S.) je poznat i meni i mom suprugu. Poznajem njegovu majku dvadeset godina, stalno sam razgovarala sa njom zbog njegovih problema. Ovo nije prvi put da on tuče djevojke i žene, znam za još dva slučaja, jedan se desio u mojoj zgradi, pretukao je mladu djevojku. Konstantno mi je slao poruke i zvao me je sa 12 različitih brojeva. Ja sam ga blokirala na nekim brojevima. U gradu je pričao svima da živimo zajedno, da sam ja njegova žena. Kada prođem ulicom sa drugaricama vikao je "ovo je moja žena, ženo moja", urlao iz pekare "Ljubavi moja najveća na svijetu". Bilo me je sramota, jako neprijatna situacija - ispričala je u ispovijesti za Telegraf.rs D. R. pravnica iz Šapca. 

Iako je bila, kako kaže, na korak do smrti, ispričala je događaj  jer smatra da o nasilju mora da se govori.  Monstruozno prebijanje se desilo u njenom stanu. 

U tom momentu je živjeela sama, jer je suprug bio u Beogradu na lečenju, jer je bio pozitivan na koronavirus. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.