OTVORENO

Škoro o kolegama: Ne bavim se Severinom, Balašević i ja jednako loše pjevamo

Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom, ne koristim Wikipediju i izjave kolegice...kako se već preziva, rekao je Škoro

Miroslav Škoro. Večernji list

A. M. / Index.hr

17.1.2021

U emisiji "Nedjeljom u 2" Hrvatske radiotelevizije danas je gostovaoMiroslav Škoro koji je sa Aleksandrom Stankovićem razgovarao o mnogobrojnim političkim temama, ali su se u jednom trenutku dotakli i estrade, navodi Index.hr.


Stanković je Škoru pitao za uporedbe s Đorđom Balaševićem, ali i za poruku koju mu je nedavno uputila Severina.

- Balašević i ja jednako loše pjevamo, kao kantautor se vješto igra riječima. S nekim njegovim stavovima se duboko ne slažem - kazao je.

Dotaknli su se i Severine, koja je u junu Škori na Instagramu pokazala srednji prst zbog stavova o pobačaju te napisala da je on u "poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Balašević".


- Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom, ne koristim Wikipediju i izjave kolegice...kako se već preziva, ne bavim se time - kazao je.

Podsjetimo, Severina se u junu pridružila ekipi žena koje su mu pokazale srednji prst, piše Index.hr.Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je htio postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji...

Posted by Severina on Subota, 20. juni 2020.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.