HRVATSKA

Nakon Miroslava Škore, ostavku podnio i glavni sekretar Domovinskog pokreta

Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke, naveo je Žepina

Miroslav Škoro. Agencije

Fu. M.

21.7.2021

Nakon Miroslava Škore, stranku Domovinski pokret napustio je i glavni sekretar Darijo Žepina. Tu je informaciju objavio na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji,

Vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao sam se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni.

Uvijek smo išli dalje uzdignuta čela, zajedno sa svima vama. Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke. Na žalost, neki od nas na tom putu posustaju, donose drukčije odluke, imaju druge životne želje i ciljeve.

Status Žepine na Fecebooku. Printscreen

Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske. Život ide dalje, prihvatimo činjenice onakvima kakve jesu, budimo čvrsti, jaki i ponosni na daljnjem putu i jačanju Domovinskog pokreta. Ne sumnjajte nikada u uspjeh, on je neupitan.


Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro. To ovim pismom i činim.


Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke - napisao je Žepina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.