PISAC SVJEDOČIO INCIDENTU

Kecmanović: Dok je udarao Gagu, Bjelogrlić vikao "Šta ti meni dobacuješ!"

cijelo veče smo bili toliko udaljeni da nije bilo teorijske šanse da je Gaga bilo šta dobacivao

Kecmanović je sa producentom Maksom Ćatovićem pokušao da odvoji Bjelogrlića od Antonijevića. Nova.rs

A. J. / Nova.rs

23.8.2021

Pisac Vladimir Kecmanović, koji je sjedio u društvu reditelja Predraga Antonijevića u trenutku kada ga je napao glumac i reditelj Dragan Bjelogrlića sinoć oko 4 sata u niškom hotelu "Ambasador", kazao je za portal Nova.rs da ništa nije prethodilo incidentu i da je Bjelogrlić, dok je udarao Antonijevića ponavljao "šta ti meni dobacuješ, šta me vrijeđaš", iako su, kako kaže Kecmanović, cijelo veče bili na velikoj razdaljini.

Kecmanović je sa producentom Maksom Ćatovićem pokušao da odvoji Bjelogrlića od Antonijevića.

- Sjedili smo u dijelu lobija koji je jako daleko od mjesta gdje je sjedio Bjelogrlić. Vidio sam Bjelogrlića kako nam prilazi, a Gaga ga nije vidio jer je bio okrenut na drugu stranu. Prišao je Gagi, nije mi bilo jasno šta hoće, i počeo je, a potom i nastavio da ga udara, dok se nismo umiješali i odvojili ga od njega - kaže Kecmanović.

Dodaje da je dao izjavu u policiji povodom ovog incidenta.

- Bjelogrlić, usput je ponavljao, dok je napadao Gagu ‘šta ti meni dobacuješ, šta ti mene vrijeđaš’. Međutim, cijelo veče smo bili toliko udaljeni da nije bilo teorijske šanse da je Gaga bilo šta dobacivao. Jednostavno, daleko smo sjedili od njega, da bi moglo bilo šta da se čuje - zaključuje Kecmanović.

Podsećanja radi, Bjelogrlić je sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao Antonijevića. Kako se može vidjeti na videosnimku, Antonijević je sjedio kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće i udario ga je još nekoliko puta u glavu. Sve to pokušao je da spriječi pisac Vladimir Kecmanović, koji je sjedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović.

Bjelogrliću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, piše Nova.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.