POZDRAVIO DAMU

Sreli se na svadbi: Kolinda ostala šokirana Škorinim gestom, on kaže da bi opet to ponovio

Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu

Grabar-Kitarović: Škoro joj poljubio ruku. Slavko Midzor/PIXSELL

A. J.

23.8.2021

Saborski zastupnik, bivši kandidat za predsjednika Hrvatske i bvši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ovog se vikenda na svadbi sina HDZ-ova saborskog zastupnika Ante Deura, srdačno pozdravio s bivšom predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović i u maniru kavalira, poljubio joj ruku.

Iz izvora bliskih bivšoj predsjednici Vijesti Nove TV saznaju da je ostala neugodno zatečena Škorinom gestom, a odzdravila je iz pristojnosti.

Na to je reagirao i sam Škoro. Na Facebooku je napisao da na licu mjesta nije stekao takav dojam te da bi sve ponovio.

- Žao mi je što gospođa Grabar Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojojom gestom jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja. Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio.

Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed - napisao je Škoro.

Status Miroslava Škore. Printscreen

Tokom predsjedničke kampanje 2019. Grabar-Kitarović je bila česta meta Škorinih žestokih napada. Jednom prilikom mu je javno pokazala srednji prst kao odgovor na njegov stav o silovanju i pobačajuj, piše Dnevnik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.