PREDSJEDNIK SRBIJE

Morate vidjeti novi predizborni spot SNS-a: Vučić doslovno iskače iz frižidera

Inače, kako piše Nova.rs Vučić i njegova Srpska napredna stranka do sada su na oglašavanje potrošili više od 600.000 eura

Scena iz spota. Screenshot

H. J. I.

31.3.2022

Lider SNS-a i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja svoj niz predizbornih spotova. Spot pod nazivom "Frižider", prema pisanju medija, najinteresantniji je ikada viđen na srbijanskoj političkoj sceni.

Spot počinje s trudnicom i njezinim suprugom koji na televiziji vide Vučića.

- Joj, evo ga opet ovaj - kaže suprug.

- Stvarno. Samo što još iz frižidera ne iskoči - prokomentarisala je trudnica, koja otvara vrata frižidera iz kojeg izlazi Vučić i pruža joj najpoznatiji stereotip o trudnicama – teglu kiselih krastavaca.

- Oprostite. Ali važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Puno je toga ostalo za napraviti, potrebno nam je još cesta, još pruga, tvornica. Ako se ne varam, dobili ste i subvenciju za rješavanje stambenog pitanja. E, kad svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. Trudimo se da to bude što prije. Do tada upamtite, ako ostanemo ujedinjeni s tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi - odgovara Vučić i vraća se u frižider.

Na kraju suprug pita trudnicu "je li stavila pitu u pećnicu", na šta ona odgovara: "Hvala ti, ali nemoj, molim te, iz rerne." 

Inače, kako piše Nova.rs Vučić i njegova Srpska napredna stranka do sada su na oglašavanje potrošili više od 600.000 eura.

Pogledajte spot. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.