TUŽNA SUDBINA

Od Mateja Periša još se opraštaju rodbina i prijatelji: Na navodnom TikTok profilu njegove sestre objavljene nove fotografije

Objavljena su i tri videa s nekoliko Matejevih fotografija koje javnost do sada nije imala priliku vidjeti

Matej Periš. TikTok

L. K. P.

28.5.2022

Tijelo Mateja Periša pronađeno je četiri i po mjeseca nakon nestanka u BeograduOd nesretnog mladića se još uvijek opraštaju brojni prijatelji, rodbina i ostali poznanici.

U posljednjih nekoliko dana na TikTok profilu Andree Periš, navodno profilu Matejeve sestre objavljena su tri videa s nekoliko Matejevih fotografije koje javnost do sada nije imala priliku vidjeti.



@andreaperis_ provjeravam svoj telefon iz navike,za propušteni poziv tvoj,ja bih dala sve....💔🕊️ #matejperiš #tiktok #fy #fypシ #acopejovic #dasitu #viral #active #brother ♬ Da Si Tu - Aco Pejovic

Uz video priloge napravljene od fotografija, Andrea je dodala na svaki video po jednu tužnu pjesmu.

- Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio, uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila, počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svijetu, navodi se u opisu jednog od videa.


@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️🕊️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound - L i d i j a ✌

Andrea je ovdje sama napisala da je sestra Mateja Periša, a njegov otac Nenad je nakon sahrane rekao da ima dvije kćerke.

Ipak, treba reći da još uvijek nije potvrđeno da je to zaista ona. Podsjetimo, Matej je posljednji put viđen u noći sa 30. na 31. decembar. Njegovo tijelo pronađeno je 18. maja u Dunavu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.