BEOGRAD

Dojave o bombama se nastavljaju: Evakuisana zgrada redakcije Kosovo online

U vašim prostorijama postavljena je eksplozivna naprava koja će eksplodirati tačno u 22:15 sati. Slava Ukrajini, navedeno je u mailu

Sa lica mjesta. Kosovo online

H. J. I.

29.5.2022

Na e-mail adresu redakcije Kosovo online stigla je prijetnja o postavljenoj eksplozivnoj napravi koja će biti aktivirana, kako je navedeno, u 22:15 sati.

- U vašim prostorijama postavljena je eksplozivna naprava koja će eksplodirati tačno u 22:15 sati. Slava Ukrajini - navedeno je u mailu koji je napisan na ukrajinskom jeziku, prenosi Kosovo online.

Policija je obaviještena o prijetnjama, a zgrada u kojoj se nalazi redakcija u Beogradu je evakuisana, kao i zaposleni u ostalim medijima koji se nalaze na istoj adresi u Vlajkovićevoj ulici broj 8, među kojima je i redakcija Kurira.

Prethodnih dana lažne dojave o postavljenim bombama stigle su na mail adrese bolnica, pojedinih medija, nekoliko stotina škola u Srbiji. Nekoliko puta su evakuisani tržni centri u Beogradu, aerodrom u Nišu, a prije nekoliko dana prijetnja je stigla i na adresu Rektorata Univerziteta u Prištini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.