SAMO U SRBIJI

Aleksandar Vulin preko Facebook stranice MUP-a uputio čestitku Željku Mitroviću

"Bruka i sramota", "Ako je ovo stav MUP-a ostao sam bez teksta", "Koja glupost", samo su neki od komentara ispod njegove objave

Vulin: Čestitao 28. godišnjicu rada i postojanja televizije Pink. Facebook

Piše: E. Ma.

17.9.2022

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srbije putem zvanične Facebook stranice ovog ministarstva, čestitao je 28. godišnjicu rada i postojanja televizije Pink.

U direktnoj poruci vlasniku te televizije Željku Mitroviću, on je poželio da još dugo traju i pobjeđuju.

- Poštovani gospodine Mitroviću, Vi i kolektiv Pink televizije pokazali ste da je moguće uspjeti bez učešća u pljačkaškoj privatizaciji, oslonjeni samo na sebe i svoje znanje i kreaciju. Prešli ste granice Srbije i na kom god tržištu da ste se borili, niste zaboravljali da ste iz Srbije. Želim vam da još dugo trajete i pobjeđujete - navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Srbije na Facebook stranici MUP-a.


Građani Srbije, ispod ove objave, uglavnom su negativno komentirali ovaj potez Vulina. "Bruka i sramota", "Ako je ovo stav MUP-a ostao sam bez teksta", "Koja glupost", samo su neki od komentara ispod objave.

Televizija PINK vodeći je medij u regionu po rijaliti programima, a posljednjih dana služi i za obračun Mitrovića sa jutjuberom Bakom Prasetom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.