ILIJA JANDRIĆ

Hrvatski novinar osuđuje Putinovu agresiju: "Ko ne vidi da je Mariupolj isto što i Sarajevo je budala ili zločest čovjek"

Svako stariji od 40 godina ko pamti 1991. i Domovinski rat, a danas opravdava Putina i Rusiju i širi "whataboutism", za mene je moralna nula, nitkov od čovjeka ili tek plaćenik agresora, naveo je

Jandrić: Mlađima koji ne pamte rat mogu oprostiti naivnost da nasjedaju na fake news. Screenshot / N1

E. Ć. / Direktno.hr

23.10.2022

Novinar i voditelj N1 televizije u Zagrebu Ilija Jandrić privukao je veliku pažnju statusom na Facebooku u kojem je osudio sve one koji relativiziraju rusku agresiju na Ukrajinu.

Jandrić je uporedio trenutnu situaciju u Ukrajini s onom koju je Hrvatska prošla 90-ih, ističući da su "budale" svi oni koji tu ne vide sličnost.

Svako stariji od 40 godina ko pamti 1991. i Domovinski rat, a danas opravdava Putina i Rusiju i širi "whataboutism", za mene je moralna nula, nitkov od čovjeka ili tek plaćenik agresora.

Ko ne vidi da je Mariupolj isto što i Vukovar ili Sarajevo je ili budala ili zločest čovjek. Ko ne vidi u Donbasu RSK ili RS je idiot. Ko ne vidi sličnost Putina i Miloševića je naprosto glup. 

Mlađima koji ne pamte rat mogu oprostiti naivnost da nasjedaju na fake news, ali vi koji ste barem išli u školu kad se Vukovar dogodio, vi nemate ispriku! I pamtit ćemo vas dobro... - napisao je Jandrić, prenosi "Direktno.hr", dok je status povučen s Jandrićevog profila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.