VRŠILA PREPORODAJU

Uhapšena djevojka u Zagrebu: U bankovnom sefu skrivala drogu i više od 80.000 eura

Policijski službenici obavili su i pretres stana na području Novog Zagreba

Piše: A. K. / 24sata.hr

19.11.2022

Stvari pronađene prilikom pretresa su oduzete. PU Zagrebačka

Zagrebačka policija uhapsila je djevojku (27) jer je preprodavala veće količine kokaina, amfetamina i marihuane koje skrivala i prepakivala u stanu na području Novog Zagreba, a potom drogu prevozila u automobilu.


Obavili pretragu

Osim što su joj narkotike pronašli u autu i stanu, osumnjičena je drogu čuvala i u bankovnom sefu gdje joj je policija pronašla 58 grama kokaina koji je bio pakovan u četiri paketa kao, i 87.400 eura.

- U srijedu oko 11.55 sati u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu uočili osumnjičenu 27-godišnjakinju koja im je tokom daljeg postupanja policijskih službenika predala oko 0,55 grama marihuane pakovane u jedan plastični paketić. Tog istog dana su policijski službenici obavili pretragu automobila "ford fiesta" zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu osumnjičene i pronašli su ukupno 5,2 grama kokaina pakovanog u devet plastičnih paketića i 5,8 grama amfetamina pakovanog u jedan plastični paketić - saopštila je policija i dodala kako su tada otišli da pregledaju stan, piše 24sata.hr.

Vakumirani paketi

Policijski službenici obavili su i pretres stana na području Novog Zagreba i pronašli ukupno 1,3 grama marihuane, 0,8 grama kokaina pakovanog u vakumirani plastični paketić, 68,4 grama amfetamina pakovanog u tri vakumirana plastična paketa kao i jedan uređaj za vakumiranje, kao i 74 plastičnih vrećica za vakumiranje, dodali su iz policije.

U četvrtak, 17. novembra, obavili su pretres bankovnog sefa.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 27-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku i krivičnu prijavu su podnijeli Opštinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu - zaključili su iz policije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.