KRVAVI POHOD

Ovo je ubica djeteta u Zagrebu, rodom je iz Žepča: Gorana Kneževića usmrtio kamion dok je bježao

Knežević je otprije poznat policiji zbog svog problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je i bio u zatvoru

Knežević: Ubio jednoipogodišnje dijete i teško povrijedio bivšu suprugu. Facebook

H. J. I.

5.1.2023

Sinoć je u Zagrebu, na Kozari putu, došlo do krvoprolića u kojem je 43-godišnji Goran Knežević sjekirom napao bivšu ženu i jednoipogodišnje dijete. Od posljedica napada curica je preminula u jednoj zagrebačkoj bolnici, dok njena majka ima teške tjelesne povrede. 

Knežević se nakon napada dao u bijeg pa je nedugo zatim stradao u saobraćajnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici. Na njega je naletio kamion i usmrtio ga na mjestu. Kako saznaje Index.hr Goran Knežević je otprije poznat policiji zbog svog problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je i bio u zatvoru.

Naime, 2009. godine u peteročlanoj grupi bio je osumnjičen za pljačku dvije pošte i pet automat-klubova, u kojima su zajedno uzeli milion kuna. Pljačke su izvršavali maskirani, a zaposlenicima bi prijetili riječima, a u nekim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje koje su koristili nikad nisu pronađeni.

Knežević je državljanin BiH, čija je porodica došla u Hrvatsku Dubicu iz Žepča, gdje su dugo živjeli. Otac mu je bio predsjednik općinskog odbora stranke HSP.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.