TRAGEDIJA

Poznata plesačica stradala u Hrvatskoj: Vozilom sletjeli u more

Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija „Ples sa zvijezdama“

Nije se uspjela spasiti. Instagram

Z. K.

21.3.2023

Poznata ruska plesačica Polina Golubeva stradala je u BMW-u koji je upao u more u Hrvatskoj. Policija je utvrdila da je vozač bio alkoholiziran i uz krivičnu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku. Kazao je kako je mislio da je na putu za Pelješki most. Iz BMW-a su uspjeli isplivati vozač i još dvoje putnika, no Golubeva je ostala u automobilu.

Pokušali su je izvući, ali bez uspjeha. Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija "Ples sa zvijezdama“.

- Prije nekoliko sati imali smo show "Ples sa zvijezdama" na temu ljubavi. Sjedio sam i razmišljao kako je život lijep te kako je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti. Prije manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima.

Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih mijenjao ni za šta na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas… - napisao je, među ostalim, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.