PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

Milatović poručio Đukanoviću: Što je dosta, dosta je

Zbog pogrešne politike onih koji su nas uništavali, više od 100 hiljada građana je napustilo Crnu Goru, rekao je Milatović

Jakov Milatović. Printscreen

H. J. I.

22.3.2023

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović u nastavku kampanje za drugi krug predsjedničkih izbora poručio je da je "došao kraj pustošenju Crne Gore".

On je obećao da će zemlji donijeti slobodu kada će, kako kaže, svi zajedno stvarati novi sistem vrijednosti.

Moralni i društveni oporavak

Milatović je istakao da su za veliku podršku koju je ostvario u prvom krugu izbora za predsjednika Crne Gore zaslužni rezultati iz prethodnog perioda, dobra kampanja i poslate poruke kojim se narod ujedinio oko ideje o boljoj Crnoj Gori, koja podrazumijeva moralni i društveni oporavak.

- Zbog pogrešne politike onih koji su nas uništavali, više od 100 hiljada građana je napustilo Crnu Goru. Ti ljudi ne žive u džepovima i nisu rezervoari koji služe da se manevriše izborima. To su naši građani koje je upravo politika Mila Đukanovića otjerala. Što je dosta, dosta je - izjavio je Milatović.

Trajno usporen razvoj

Crna Gora je, prema njegovim riječima, bila više evropska prije Đukanovića, jer je način na koji je on tretirao državu trajno usporio njen razvoj i društveni napredak, što se jasno ogleda i kroz stanje koje je zatečeno 2020. godine.

- Poslije 30 godina posvećenosti ličnoj koristi nema kredibilitet da bude predsjednik. Svakako, on nikada nije ni bio predsjednik svih građana - tvrdi Milatović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.