BIJELO POLJE

Domar uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dijete u školi u Crnoj Gori

Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do 72 sata

Domar uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dijete. Nikola Tomić / Telegraf.rs

H. J. I.

22.5.2023

N.M. (47) uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloljetnu osobu u školi u kojoj radi kao domar.

Iz Uprave policije je saopšteno da je policiji jučer prijavljeno da je jedna maloljetna osoba seksualno zlostavljana od strane domara u školi koju pohađa.

Spriječili pokušaj bjekstva

- Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever" su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije spriječili pokušaj bjekstva osumnjičenog N.M. (47), pronašli ga i doveli u službene prostorije. Od njega su prikupljena obavještenja na okolnosti pomenute u prijavi, te su pripadnici policije došli do sumnje da je N.M. u junu i septembru 2022. godine kao i 19. maja 2023. godine oštećeno maloljetno lice seksualno zlostavljao u prostorijama škole u kojoj je osumnjičeni zaposlen, a koju pohađa oštećeni - ističe se u saopštenju.

Sa događajem upoznat tužilac

Iz Uprave policije su dodali da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu N.M. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju.

- Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do 72 sata - zaključuje se u saopštenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.