MOGUĆE DA JE IZ BIH

Policija traga za ovom ženom zbog kopanja tunela do podgoričkog Suda

Četvero već identifikovano kao državljani Srbije, dok je dvoje lica još uvijek neidentifikovano

Osumnjičena ženska osoba. Screenshot / TV Vijesti

N. H.

22.9.2023

Vršilac dužnosti direktora uprave policije Nikola Terzić saopćio je ko su identifikovani osumnjičeni da su kopali tunel ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, koji vodi do depoa.

Terzić je za „TV Vijesti“ kazao da su četiri lica identifikovana kao osumnjičeni i da su oni državljani Srbije, dodajući da su dva lica još uvijek neidentifikovana.

Osumnjičena osoba

Crnogorska policija posjeduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, zamolivši i građane pomognu policiji ukoliko imaju informaciju.

- Krivičnom prijavom koju će podnijeti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (63), J.D. (30), M.V. (32), V.E. (32) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gdje još uvijek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte – rekao je Terzić.

Pomoć policiji

Ukoliko imaju informaciju, policija je zamolila građane da obavijeste policiju.

- Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste lice sa fotografije ali nisu njenu podaci. To je lažni dokument, ali je fotografija, n osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala u ovim kriminalnim aktivnostima – istakao je Terzić.

Izjava svjedoka

Naglasak koji je ova ženska osoba imala sa svjedokom, izjava nije bila jasna i ukazivalo se da je lice iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.