BIH

Ljeto je Laganini, ljeto je Karlovačko Laganini Radler!

Novo osvježenje iz Karlovačke pivovare

PR tekst

30.7.2014

 

Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare, donio je pravi laganini ugođaj u centar Mostara. Mostarke i Mostarci uživalu su na Rondou na plaži napravljenoj za ovu prigodu, postavljene su ležaljke, rashladio se Laganini Ralder, a zabavu su upotpunili laganini zvuci elektronske muzike.

 

 

Odrasli posjetitelji uživali su u Karlovačko Laganini Radleru, idealnom spoju svijetlog Karlovačkog piva i osvježavajućeg soka s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte. Zašto Laganini? Zato što je Karlovačko Laganini Radler inspiriran Mediteranom, mediteranskim stilom života i filozofijom “polagano”, “pomalo” stoga je idealan za svakodnevno uživanje i opuštanje.

Vodeći se filozofijom uživanja u životu, stvoren je Karlovačko Laganini Radler za svakodnevno uživanje u trenucima kada vam je potreban predah od užurbanog stila života.

Ono što je prirodno … je suprotno od naših brzih i zauzetih života u velikim gradovima, to je Laganini stanje uma.  Jer...Priroda je Laganini.

 

 

Karlovačko Laganini stvoren je na način da smo uzeli najbolje iz prirode i iskoristili najbolja iskustva s Mediterana te ih pretvorili u novog člana obitelji Karlovačkog piva, spoj Karlovačkog svijetlog piva i osvježavajućeg voćnog soka s okusom limete, korijandera i mirte!

QUDAL - QUality meDAL istraživanje kvalitete ICERTIAS provedeno u Bosni i Hercegovini za razdoblje 2014/2015 pokazalo je da bosanskohercegovačko stanovništvo smatra kako Karlovačko Radler nudi najkvalitetnije pivo s voćnim okusom.

Mješavina svijetlog lager piva i osvježavajućeg bezalkoholnog pića od voćnog soka sa samo 2% alkohola, prepoznato je od strane bosanskohercegovačkog stanovništva kao najkvalitetnija kombinacija kada je u pitanju pivo s voćnim okusom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.