BIH

Plaćajte online na rate svojim Visa Inspire i American Express karticama

Ekupi.ba i Intesa Sanpaolo banka Vam predstavljaju:

Redakcija

11.8.2014

 

Ako i Vi sve rjeđe odlazite u kupovinu jer Vam je draže obaviti sve iz naslonjača i preuzeti robu na kućnom pragu, onda će Vas razveseliti vijest da od sada ekupi.ba možete plaćati svojom Visa Inspire ili American Express karticom na rate – do 12 rata uz dostavu na vrata, bez obzira gdje se nalazite u BiH.

Kako mogu kupiti?
Dovoljno je da u najvećoj internet trgovini u BiH odaberete minimalno jedan od 254.000 proizvoda, željeni artikl dodate u košaricu, odaberete plaćanje na rate i finalizirate svoju kupovinu.

Jednostavne upute ćete dobiti i ako pozovete ekupi.ba besplatni info telefon: 080 080 025

Najbolji uslovi kupovine iz udobnosti vašeg doma:
U ovoj jedinstvenoj e-trgovini možete pronaći najbogatiju ponudu proizvodau BiH, podijeljenih u čak 9 kategorija: Televizori, Bijela tehnika, Informatika, Knjige/udžbenici i oprema za školu, Alati, Profesionalna kozmetika, Sport i dodaci prehrani...

Ono što je bitno istaći je to da svi kupljeni uređaji na ekupi.ba dolaze sa originalnom garancijom proizvođača kao što su: Samsung, Sony, HP, Acer, Apple, Toshiba, Lenovo, Max factor, Cam, Vivax, Gorenje, Lg, Beko, Bosch i mnogi drugi.

„Smatramo da smo uz podršku Intesa Sanpaolo poboljšali doživljaj kupovine za bosanskohercegovačkog potrošaća, jer sada bez višesatnog obilazaka prodavnica u potrazi za pravim artiklom, polovičnih informacija u trgovinama te različitih cijena i fiktivnih naknada za kupovinu– kupac,na našoj stranici jednostavno i napokon, ima najbolje uslove kupovine uz samo nekoliko klikova.“ rekli su nam u ekupi.ba.

Osim Visa Inspire karticama Intesa Sanpaolo banke na ekupi.ba kupovina na rate je moguća i putem:
American Express, Unicredit Visa Classic, Diners Club, Sparkasse Shop and Fun, BBI Visa Kupovna kartica, Cash Card karticama Sberbank te Unicredit, MasterCard revolving, VISA revolving i Zlatna VISA ili uz pomoć online potrošačkog kredita kod Intesa Sanpaolo banke specijaliziranog za visoke iznose i dugoročne otplate vaše kupovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.