BIH

Hit destinacije po cijenama već od 279 maraka

Turistička agencija "Relax Tours" u okviru svoje jesenje ponude

M. KUNARAC

20.8.2014

Turistička agencija "Relax Tours" u okviru svoje jesenje ponude i ove godine vodi vas na hit destinacije po cijenama već od 279 maraka.

Delila Dervišević – Šabeta, portparol ove agencije kazala je za naš list da je zbog velikog interesovanja organizirana velika tura po Turskoj po cijeni od 999 maraka.

- Za sve naše građane pripremili smo veliku turneju u Turskoj, u trajanju od osam dana, s polaskom 8. septembra. Planiramo obići Kajseri, Kapadokiju, Konju, Pamukale, Hierapolis, Efes, Kušadasi, Bursu i Istanbul, a prevoz je organiziran avionom, odnosno autobusom - Dervišević – Šabeta.

Za sve ljubitelje Istanbula, "Relax Tours" je ponovo pripremio posjetu s polaskom 25. avgusta, na bazi 4 dana, 3 noći po cijeni od 449 maraka.

- Pored Turske tu je i Gardaland po cijeni vec od 279 maraka, a prvih 40 kupaca će imati priliku uživati 4 dana, 2 noći sa svojim mališanima u zabavnom parku u Italiji s polaskom 19. septembra ove godine – kazala je Dervišević – Šabeta.

U ponudi "Relaks Toursa" su i ture tokom oktobra, Andalusija po cijeni od 999KM zatim Iran 1.559 KM, Maroko 1.699KM  i Uzbekistan od 2.549 KM.

Više detalja o ponudama možete pronaći na stranici  www.relaxtours.com ili putem Facebook stranice  "Relax Tours travel agency".

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.