BIH

Budući mladenci upoznati s detaljima za dan iz snova

U Bihaću održan Sajam vjenčanja

Autor:I. N. Š.

5.4.2015

U Bihaću je u protekla dva dana održan Prvi sajam vjenčanja, na kojem su se posjetiocima predstavili saloni vjenčanica, frizersko-kozmetičarski salon, fotografi, snimatelji, predstavnici ugostiteljskih objekata, aranžeri sala i svečanih stolova iz Bihaća, Cazina, Bosanske Krupe, Banje Luke i Pule.  

Ispunjena očekivanja

Da bi upoznali buduće mladence sa svim potrebnim detaljima za dan iz snova, organizator “Opal grupa” potrudio se da Sajam ponudi sve na jednom mjestu.

Prema riječima Dijane Lipovače, PR menadžerice “Opal grupe”, veliki broj posjetilaca i budućih bračnih partnera dokaz je da je dvodnevni Sajam vjenčanja ispunio njihova očekivanja, bilo da se radi o ponudi vjenčanica, svečanih frizura i šminke do savjeta kako dekorirati salu i stolove.

- Iako smo vremenski bili ograničeni s organizacijom, ipak smo zadovoljni brojem posjetilaca koji su s izlagačima dogovorili aranžmane, raspitivali su se za cijene usluga, ali nam i ponudili i nekoliko svojih ideja - istaknula je Lipovača.

Zakazani datumi

Nekoliko mladenki već je rezerviralo svoje vjenčanice, nakit te ukrasne mašnice ili cvijeće za svadbu.

Kako su na Sajmu učestvovali i predstavnici bihaćkog Matičnog ureda, datumi za vjenčanja su zakazani. Prva tri para koja su to učinila, dobila su od gradskih vlasti besplatne usluge vjenčanja. Također, i organizator je pripremio iznenađenje pa će tako jedan par koji je dogovorio aranžman tokom Sajma, dobiti besplatan boravak u hotelu “Opal Home” u Sarajevu.

 

Planirana modna revija  

Pripreme za naredni Sajam uskoro će početi, a jedna od ideja je da se ova manifestacija ubuduće održava u decembru, kada je u Bihaću najveći broj vjenčanja. Planirano je i da se održi modna revija kako bi buduće mladenke mogle detaljnije pogledati vjenčanice, ali ih i probati.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.