BANJA LUKA

Draško Stanivuković golim rukama trgao asfalt s ulice!

Stanivuković kida loše postavljeni asfalt u ulici Davida Štrpca

Piše: G. D.

19.5.2018

Draško Stanivuković, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banja Luka, pokazao je da su glavne saobraćajnice i ulice u gradu na Vrbasu toliko loše i nekvalitetno urađene da je asfalt moguće kidati golim rukama! 

Stanivuković je u ulici Davida Štrpca u Banjoj Luci asfalt bukvalno trgao golim rukama, i to bez ikakve muke, a sve je snimio i prikazao na društvenim mrežama.

- Gradska uprava je novcem građana Banje Luke i međunarodnih donatora asfaltiranje ulice platila oko 30.000 maraka, a izvođač je, umjesto asfalta debelog sedam centimetara, izlio sloj od oko dva centimetra. To se vidi golim okom - rekao je Stanivuković.

On je naglasio da će zbog katastrofe koju je dokazao nadležni u Gradskoj upravi Banja Luke, ali i izvođači i nadzorni organ morati odgovarati.

- Može se samo pretpostaviti kakvu štetu mogu izazvati vozila na ulici s koje sam trgao asfalt kao da je papir - istakao je Stanivuković.

Dodao je da, nakon svega što je vidio, učinio i snimio, građane Banje Luke ne treba čuditi što su ulice pune rupa i vode kada pada kiša, preuske za saobraćaj, ponegdje bez trotoara, s neobilježenim pješačkim prijelazima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.