LIFESTYLE

Novi problemi za korisnike iPhonea 6

Oborili sve prodajne rekorde

(Mi.K.)

2.12.2014

U Appleu mogu biti itekako zadovoljni s novim modelima iPhonea za kojima vlada velika potražnja te se očekuje da će u posljednja tri mjeseca ove godine prodaja iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus oboriti sve prodajne rekorde.

No, dio korisnika i nije previše zadovoljan s novim Appleovim telefonima jer su do sada već naišli na nekoliko problema – najpoznatiji od njih je bandgate, odnosno savijanje iPhonea u džepu, oni duže kose imali su problema i prilikom telefoniranja jer im je iPhone čupao kosu (hairgate), dok je nekima probleme izazvala i nadogradnja na novu verziju operativnog sustava iOS 8.

Dio korisnika iPhonea 6 u posljednje se vrijeme žali na još jedan problem – kućište s prednje strane blago je pomaknuto tako da se pored kamere vidi dio hardvera koji se nalazi ispod kućišta (u obliku mladog Mjeseca).

Nezadovoljni korisnici nedavno su počeli objavljivati fotografije iPhonea s ovim problemom na Redditu i stranici MacRumors, no dobra vijest za sve vlasnike iPhonea 6 (čini se da iPhone 6 Plus nema taj problem) jest da ovaj problem postoji na malom broju telefona (iako neki korisnici tvrde da su zamijenili telefon te im se i na novom modelu nakon nekog vremena pojavio isti problem) te da ne utiče na kvalitetu fotografija snimljenih s prednjom kamerom, piše Dnevnik hr.

Iako pomicanje kućišta i "otkrivanje" unutrašnjosti telefona ne utiče na rad samog uređaja i kvalitetu fotografija, vlasnici iPhonea 6 zbog toga bi u budućnosti mogli imati problema pri prodaji svojih telefona, odnosno vjerojatno će ga morati prodati po manjoj cijeni zbog vidljivog oštećenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.