Viber uveo besplatne igrice i 3D animacije većem broju korisnika

Poboljšana Android aplikacija

(Dž. Č.)

Viber je uveo igrice, i to besplatne, poboljšao Android aplikaciju i omogućio korištenje 3D animacija mnogo većem broju korisnika.

Viber igrice

Omogućene su u pet država (Belorusija, Malezija, Ukrajina, Singapur i Izrael), a u BiH će vjerovatno početkom 2015. godine na iOS, Android i druge platforme. Omogućeno je igranje igara “u paru” direktno kroz Viber aplikaciju, sa top listom rezultata i nagradama.

3D Animacije

I dok ova opcija nije potpuno nova 3D animacije dostupne su većem broju korisnika i omogućavaju kreiranje 3D video poruka. Izaberete 3D junaka (u Galeriji Vibera postoje i besplatni i promo likovi), odaberete pozadinu i snimite glas. Smućkate sve i pošaljete kontaktu po izboru. Odlična novina za praznične čestiteke…

Više sličica

Sticker Market ima nove prazične sličice – stikere. Neki se plaćaju, neki su besplatni, a dostupno je preko 10 novih galerija.

Public chats

Poznatih faca koje ćaskaju sa svojim obožavaocima sve je više, a naslovnu stranu ovog puta preuzela je Piksi Lot. Javno ćaskanje je dobilo bolje performanse, manje se “zakucava” i generalno je prijatnije i lakše korišćenje.

NA VRH

Podijeli članak na