Kada dobijete novi posao, ovo nikako ne smijete da napišete na Facebook-u!

Kejltin Vols dobila otkaz prvi radni dan

(Dž. Č.)
01.05.2015 18:48

Samohrana majka iz Teksasa dobila je otkaz sa novog posla bukvalno prvog dana, jer je na svom Facebook profilu objavila neprimjeren status. Naime, Kejltin Vols (27) zaposlila se u zabavištu, a na svom profilu na društvenoj mreži objavila je status u kojem između ostalog piše kako “mrzi da bude u blizini djece”, prenosi Telegraf.

- Počela sam da radim na novom poslu, ali ja zaista mrzim rad u zabavištu - pisalo je u statusu ove mlade žene.

Status se vrlo brzo proširio Facebook-om, a kada je došao do očiju menadžera zabavišta u kojem se Kejtlin zaposlila, on ju je istovremeno obavijestio da više ne mora da dolazi na posao.

Volsova je izjavila da je ovaj Facebook status bio njen “ventil”, i priznala je da je pogriješila. Također je dodala da ne mrzi djecu, i da ima jednu kćerkicu koja je predivna.

- Zaista mi je bio neophodan taj posao. Samohrana sam majka koja pokušava da se snađe na sve moguće načine. Plakala sam jer me je sve ovo pogodilo, a ja nisam željela nikoga da povrijedim - rekla je Kejtlin za CBS News.

Sporni status više nije vidljiv na njenom profilu, a Kejtlin je zaključila da je naučila lekciju o postavljanju javnih postova na popularnoj društvenoj mreži.

NA VRH