LIFESTYLE

ULTIMATIVNI TEST Ubacio Samsung Galaxy S7 u veš mašinu na 45 minuta

Za mobitel spremio najteži zadatak

Aj. B.

28.3.2016

Samsung i Apple zadnjih godina se bore za tron koja će kompanija izbaciti najbolji mobitel. Ipak, ono što može posljednja generacija Samsungove serije S je zaista fascinantno. Jedan mladić je svoj Samsung Galaxy S7 podvrgnuo zaista ekstremnom testu. Stavio ga je u mašinu, gdje se 45 minuta okretao sa prljavim vešom.

Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge prema specifikacijama dolaze sa IP68 certifikatom, što znači da su sposobni podnijeti uranjanje u vodu do jednog metra dubine u trajanju od 30 minuta. Upravo iz tog razloga bilo je zanimljivo pogledati ovaj video i vidjeti hoće li Samsung Galaxy S7 preživjeti 45-minutno kupanje, vrućinu vode, prevrtanje po mašini i druge vratolomije koje su potencijalna prijetnja njegovom preživljavanju.

Začuđujuće je kako je Samsung Galaxy S7, ako je suditi prema snimci, prošao vrlo dobro. Korisnik koji je napravio ovaj test ipak nije otkrio da li je imao dugoročnih oštećenja, ali ako je mobitel izdržao ovaj test, definitivno će izdržati svaku realnu situaciju, bez ikakih oštećenja.

Ovaj video definitvno je prebacio lopticu najboljeg telefona u dvorište Samsunga.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.