LIFESTYLE

Upoznajte se sa fleksibilnim hibridnim prijenosnikom iz Lenova

Švicarski nožić tehnološkog svijeta

(Aj. B.)

20.5.2016

Prenosivost tableta u kombinaciji s njihovim mogućnostima čine ih gotovo idealnom igračkom za korisnike koji svoj ured žele nositi sa sobom gdje god išli. Ipak, usprkos neosporivoj praktičnosti ovih uređaja, naprednijim korisnicima ne pružaju dovoljno da bi u potpunosti zamijenili stolna računala. Tu na scenu uskaču hibridni prijenosnici koji se u samo nekoliko poteza transformiraju u tablet. Ovakvi uređaji, često nazivani švicarskim nožićima tehnološkog svijeta, polako ali sigurno pronalaze svoju publiku, pa nije neobično što im se okreće sve veći broj proizvođača, prenosi Bug.hr.

Kompanija Lenovo nije iznimka i sa svojom linijom Yoga uređaja korisnicima nudi fleksibilna računala sposobna za sve što bi prosječno zahtjevan korisnik mogao zatrebati. Jedan od uređaja ove linije stiže pod nazivom Ideapad Yoga 500.

Radi se o ulaznom uređaju linije Yoga temeljenom na Windowsima 10 s 14“ ekranom osjetljivim na dodir. Uređaj je moguće preklopiti poput knjige i postaviti ga u jedan od četiri željena načina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.