LIFESTYLE

Surfujte i lajkujte neograničeno uz m:tel Neumorni tarifni plan

Promo

Promovisani tekst

30.8.2017

Ukoliko ste po cijeli dan na društvenim mrežama, lajkujete, postujete i stalno vam je telefon u ruci, ne tražite dalje – za vas je Neumorni Frend. 

U okviru tarifnog plana Neumorni, namijenjenog m:tel Frend prepaid korisnicima, za 12 KM dobijate 1 GB mobilnog interneta i neograničeno korištenje Facebook-a mjesec dana.

Ukoliko vam se desi da iskoristite bonus za mobilni internet po maksimalnoj brzini, surfovanje možete da nastavite i dalje, sve dok vam važi aktivirani plan, po smanjenoj brzini protoka, a dodatno uvijek možete dokupiti internet tarifne opcije iz Frend ponude, ukoliko za to imate potrebu.

m:tel je omogućio svojim prepaid korisnicima da planiraju mjesečne troškove i prilagode ih svojim potrebama. Na raspolaganju vam stoje Moćni, Mudri, Neumorni i Snalažljivi tarifni plan skrojeni po vašoj mjeri.

Dakle, sami odaberite količinu minuta, SMS-ova i mobilnog interneta, koji su povezani u planove, po cijenama koje odgovaraju vašem budžetu.

Ukoliko želite više informacija o Frend tarifnim planovima, pozovite besplatno m:tel Call centar na 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.