LIFESTYLE

Napokon novo poboljšanje za Nokiu 3310!

Avaz.ba

29.9.2017

Telefon Nokia 3310 vratio se ove godine na velika vrata. Svi su htjeli probati "zmijicu" i da se prisjete osećaja korištenja nekada najpopularnijeg telefona, a sada uz novine ipak je bliži današnjim korisnicima.

Naime, Nokia je predstavila model 3310 3G, koji, kako mu i ime kaže ima mogućnost povezivanja na 3G mreže pa je samim tim i dostupnost veća kao i konekcija na 3G Internet. Nedostatak ove opcije bio je i najveća mana telefona, a sada je uz to, retro korisnički interfejs unaprijeđen, kako bi obezbijedio poboljšano i prilagodljivo iskustvo, što znači da sada dopušta promjenu boje ikonica, njihovog položaja i na taj način prilagođavanje omiljenih funkcija potrebama korisnika. 

Napravljen je i ergonomski redizajn pa Nokia 3310 3G ima više prostora između dugmića i omogućava vam da još lakše pozivate, pišete poruke i tvitujete.

Model Nokia 3310 3G je dostupan u četiri boje – žuta, topla crvena, azurna i ugljeno crna boja. Svi modeli dolaze u mat varijantama sa srebrnom tastaturom.  Nokia 3310 3G omogućava do 6,5 sati razgovora i 27 dana mirovanja, a osnovna cijena je 69 eura i bit će dostupan od sredine oktobra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.