Promo

BESPLATNO: Naučite da kreirate WordPress sajtove!

Sponzorisani tekst
03.04.2018 09:23

ITAcademy u Sarajevu organizira besplatnu IT edukaciju za one koji žele da zakorače u najperspektivniju i najplaćeniju oblast današnjice! 

Ovoga puta u pitanju je besplatan WordPress kurs u trajanju od mjesec dana, koji počinje 17. aprila u novim, moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D u centru Sarajeva.

Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Neophodna je samo vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti online, a broj mjesta je ograničen. Pošaljite svoju prijavu ovdje »

Savladajte WordPress i zakoračite u svijet web-dizajna

WordPress je najpopularnija platforma za izradu web-sajtova na svijetu. Trenutno postoji preko 70 miliona web-sajtova napravljenih u WordPressu i taj broj raste brzinom od 100.000 novih WP sajtova nedjeljno.

WordPress je jednostavan za upotrebu i višestruko funkcionalan, a poznavanje rada u njemu više je nego isplativo. Uostalom, čak 30% postojećih web-sajtova izrađeno je u WordPressu

Upravo iz tog razloga WordPress predstavlja nezaobilazan i veoma pouzdan alat koji se svim početnicima preporučuje kao idealan prvi korak ka oblasti web-dizajna, u kojoj početna plata iznosi preko 1.200 KM, a ovaj besplatni kurs će vam omogućiti da u roku od mjesec dana usvojite vještine pomoću kojih ćete moći samostalno da kreirate i postavite kompletan WordPress sajt na internet. 

Nastava se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu, koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

To znači da ćete tokom jednomjesečne edukacije imati priliku da radite na Apple računarima posljednje generacije, sa svim potrebnim licenciranim programima i u uslovima kakvi postoje u najboljim IT kompanijama – sve kako biste iz prve ruke iskusili kako je biti dio IT oblasti.

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imaće konstantnu pomoć predavača Amara Sijerčića, stručnjaka za web-dizajn, print-dizajn i software development sa višegodišnjim iskustvom rada u WordPressu. 

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije,administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a  ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je ograničila broj slobodnih mjesta za pohađanje WordPress kursa. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje »

Tagovi

ITAcademy
NA VRH